Musik
TyHemsida
IngenVetEgentligenVemJagÄr-hemsida
Nar-svanen-svartnar

musik


Förebilder ska finnas även inom musiken. Hur skapar vi representation där? 


#AlwaysBeYourselfeffeminate baz

 

Effeminate Baz heter det nya stjärnskottet som satsar på att ta över Sverige med storm, därefter världen. Med trallvänlig pop och en stil som suddar ut gränserna mellan manligt och kvinnligt kan vi förvänta oss spännande ting.


Hen är en genderfluid popartist som vill vara en förebild för de som inte vågar vara sig själva och att sprida kärlekens budskap. Det finns redan så mycket negativitet i världen, varför inte fokusera mer på att skapa en dialog i att vi alla är unika och har olika sätt i att uttrycka oss. Acceptans är ordet.


Att artisten i fråga skriver sina egna låtar gör att det finns en autenticitet i låtarna. Med trallvänlig pop och tonsäker falsett garanteras du som lyssnare att få Effeminate Baz låtar fast på hjärnan.

Gränsen mellan manligt och kvinnligt suddas ut, hen klär sig i det som känns snyggt, vilket kan vara allt från klänning till kostym till jeans, you name it. Bara fantasin sätter gränserna.


Effeminate Baz har redan börjat åka runt i Sverige för att framföra sina originalverk. Det finns fler framträdanden inplanerade för året, så håll utkik!Följ Effeminate Baz på sociala medier:

Instagram: TheEffeminateBaz